Seed Logo
more

Zie de nood in een snel veranderende maatschappij

Ben je geraakt over de nood of onrechtvaardigheid die je in je eigen gemeenschap, regio of stad ziet? Wil je weten hoe je jouw gemeenschap betrekt bij maatschappelijke verandering? Heb je het gevoel  dat de visie van je gemeenschap niet meer in lijn is met je missie?

Dan helpen we jullie graag verder.

Zie de nood
Ontwerp oplossingen
Creëer verandering

We helpen gemeenschappen maatschappelijke verandering te ontwikkelen. Ben jij de volgende?

Wij zijn SEED en wij geloven dat kerkgemeenschappen een belangrijke plaats innemen bij positieve veranderingen in onze maatschappij. Wij geloven in jouw missie en we zijn er om je te helpen verandering en impact te realiseren.

Door samen met jouw te ontdekken, ontwerpen en ontwikkelen hoe je meer en nieuwe maatschappelijke en sociale impact kan hebben in jouw omgeving. Dit doen we door middel van onze helder gestructureerde aanpak Redemptive Design.

Diensten en Producten

Ontdek

Welke plek in de maatschappij nemen jullie in als gemeenschap? Is er een nood of probleem dat je graag zou oplossen? Misschien wel samen met andere gemeenschappen in je omgeving. Met behulp van onze Identiteit Canvas en Verander theorie ontdekken we samen waar jullie verandering willen zien

Ontwerp

Nu we weten wat we willen veranderen volgt de vraag hoe we dat willen doen. Samen met jullie genereren we ideeën en helpen jullie dit verder te brengen naar concrete oplossingen. Dit doen we niet alleen maar samen met jullie gemeenschap en bovenal met de doelgroep voor wie je dit doet.

Ontwikkel

We hebben een oplossing, maar hoe brengen we dit nu verder in de praktijk. We helpen je een 3 jaren strategie op te zetten en dit te vertalen in concrete acties.

begin vandaag met het creëren van een nieuwe toekomst

ontdek, ontwerp en ontwikkel de verandering die jij wilt zien.