ONZE STAF

 Erik Houmes

OPRICHTER EN DIRECTEUR

SEED NEDERLAND

Erik is gepassioneerd om sociale verandering en rechtvaardigheid zichtbaar en praktisch te maken. Hij is enthousiast over het helpen van mensen en organisaties die verandering willen brengen. Na 2 jaar werkzaam te zijn geweest voor SEED in Sydney, Australie, heeft hij in 2020 SEED Nederland opgericht met de visie om mensen in Nederland en Europa te helpen met het realiseren van sociale impact en verandering.

Erik startte zijn eigen bedrijf  voor organisatieadvies, Bureau ZIEN, in 2013 na ruim 13 jaar te hebben gewerkt bij ingenieurs- en adviesbureau ARCADIS. Hij heeft ruime ervaring in strategieontwikkeling, verander- en transformatiemanagement, bedrijfsmodellering en interventies.

Erik is getrouwd met Caroly en vader van Tom, Finn en Luke. Houdt van golfsurfen, koken, goede films, mooie boeken en lekkere koffie.

Neridah Morris

MARKETING &

COMMUNICATIONS

MANAGER

Neri is de Marketing & Communications Manager voor SEED in zowel Australie als Nederland. Ze heeft een achtergrond in evenementen, online retail, communicatie en marketing. Neri is zelf een ondernemer (online kledinglabel Thread Harvest) en begrijpt de uitdagingen voor ondernemers en bedrijfseigenaren. Daarnaast is Neri auteur van een aantal fictie en non-fictie boeken.

 

ONZE COACHES & FACILITATORS

Joël Aerts

COACH & FACILITATOR

Joël Aerts spreekt, schrijft en adviseert over leiderschap en leiderschapsontwikkeling. De afgelopen jaren heeft hij lezingen en trainingen verzorgd voor een groot aantal profit- en non- profitorganisaties. Joël is auteur van het boek ‘Ontwikkel je leiderschap’. Eerder schreef hij samen met Ben Tiggelaar de nummer 1 bestseller MBA in één dag – Het boek. Naast spreker en auteur is Joël een ervaren organisatieadviseur. Hij koppelt de theorie aan de praktijk waarbij het resultaat altijd voorop staat. Scherpe analyses die inzicht geven, pragmatische oplossingen die het verschil maken en een duidelijke visie typeren hem.

Naast het onderwerp leiderschap is Joël een groot fan van Hawaii en zijn openhaard. Joël is getrouwd met Hanneke, samen hebben ze drie kinderen

 

Jaap Vogelaar

COACH & FACILITATOR

Jaap is als zelfstandig ondernemer actief binnen verschillende project- en programmaleidersrollen bij maatschappelijke initiatieven en organisaties die een behoefte hebben om te pionieren, te vernieuwen en te veranderen. Naast dit is Jaap de afgelopen jaren pro deo als kickstarter betrokken geweest bij de opstart van verschillende lokale initiatieven op sociaal en kerkelijk vlak. Jaap krijgt energie van het bouwen van effectieve teams die anderen in beweging zetten en optimaal laten presteren.

Jaap is getrouwd met Josine, samen hebben ze 4 kinderen. Jaap houdt van sporten en is ook nu actief in verschillende lokale initiatieven in Harderwijk.

Henk Jan Kamsteeg

COACH & FACILITATOR

Henk Jan zijn persoonlijke mission statement is een positieve impact te hebben in de levens van anderen, waarbij hij gelooft in de kracht van dienend leiderschap en storytelling. Zijn waarden zijn authenticiteit, dienend leiderschap en lol hebben. De purpose van zijn trainingsbureau Proistamenos is een wereld waarin bedrijven, organisaties, overheden en individuen hun bestaansrecht vinden in het dienend leiden van de ander, waardoor die ander er qua prestaties, tevredenheid en mogelijkheden beter op wordt.

Vanuit deze purpose trekt Henk Jan graag op met SEED om samen verschil te maken in de samenleving. Henk Jan schreef het boek Pure WInst, dat qua boodschap naadloos aansluit op de Purpose van SEED.

ONS BESTUUR

Josine Vogelaar – Eikelboom

BESTUURSLID

Josine is makelaar in de Veluwe en woont in het mooie Harderwijk. Ze is geraakt door de behoefte van individuen, gemeenschappen en ondernemingen om sociale impact te willen maken. Ze gelooft in groots dromen en in het succes door ervoor te gaan. Gedreven door impact te willen maken op onrecht en duurzaamheid is zij betrokken geweest bij diverse NGO’s. Zij houdt van pionieren en van het omdenken in vraagstukken omtrent ondernemerschap, onrecht en duurzaamheid. Zij is hier dan ook graag bij betrokken.

Josine is getrouwd met een echte Zeeuw en moeder van vier kinderen. Ze is actief betrokken in haar kerk en stad en zit graag aan het water met een goed boek en een wijntje.  

Martijn Moens

Martijn Moens

BESTUURSLID

Martijn Moens is Customer Experience en Marketing Automation consultant. Hij helpt organisaties om te innoveren, en mensen te betrekken bij organisaties met een missie. Authenticiteit, persoonlijk leiderschap en relevante communicatie zijn speerpunten in zijn werk. Martijn is geboeid door de opkomst van de betekenis-economie.

Hij gelooft dat het voor bedrijven (van groot tot klein) steeds belangrijker wordt om een maatschappelijke bijdrage te leveren, die uitstijgt boven puur winst maken. Hij houdt van pioniers en komt graag langszij om samen kansen te ontdekken en deze te benutten.

Martijn is getrouwd met Rebecca, heeft 2 kinderen, houdt van racefietsen, voetballen en Thaise curry.

John Beckett

BESTUURSLID

 

John is oprichter en CEO van SEED Australie. John’s passie is het helpen van individuen en organisaties om een duidelijk gevoel van identiteit en doel te ontwikkelen en uit te drukken. Te vaak hebben mensen het gevoel dat een leven leiden dat in overeenstemming is met hun roeping en verlanges te moeilijk is om te realiseren, daarom ontwikkelde John SEED als een middel om mensen de keuzevrijheid, ondersteuning, middelen, netwerken en vertrouwen te geven om een nieuw hoofdstuk aan hun verhalen toe te voegen.

John is getrouwd met Allie en vader van 3 dochters. Samen met zijn gezin woont hij in Sydney, Australië. John is groot fan van cricket en rugby. Hij houdt van het buitenleven en kampeert graag met zijn gezin in de Australische outback.

ONTDEK, ONTWERP EN ONTWIKKEL DE VERANDERING DIE JIJ WIL ZIEN.