Seed Logo
more

Innovatie is nodig in een snel veranderende maatschappij

Wil je graag producten of diensten ontwikkelen die waarde en impact creëren voor de maatschappij en jouw klanten?

Heb je het gevoel  dat je visie en strategie niet meer in lijn zijn met je missie? 

Wil je creatieve probleemoplossing en innovatie binnen je organisatie stimuleren?

Stimuleer innovatie
Ontwerp oplossingen
Creëer impact

We helpen organisaties sociale impact en verandering te ontwikkelen. Ben jij de volgende?

We hebben samen met organisaties over de hele wereld  innovatieve oplossingen ontwikkeld die invulling geven aan missie en visie, en sociale impact en verandering brengen.

Ons team van consultants, facilitators en coaches brengt capaciteiten samen op het gebied van innovatie, business, design, theologie en sociale verandering.

Wij zijn adviseurs die om jullie missie geven. We doen er alles aan om jullie te  helpen de impact die jullie in de samenleving brengen, te maximaliseren.

Diensten en Producten

Strategie

Een nieuwe of verbeterde strategie nodig die meer sociale waarde en impact creëert?

Met onze strategie design aanpak helpen we jullie de strategie, organisatie en doelen te (her)ontwerpen.

Product/Service

Wil je creatieve en sociale probleemoplossingen?

Onze Redemptive Design-labs helpen met het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe producten en services die meer sociale impact hebben en aansluiten bij jullie missie.

Organisatie

Op zoek naar een meer creatieve en innovatieve cultuur?

In een snel veranderende wereld kunnen we jullie helpen bij het ontwikkelen van systemen, processen en mensen die sociale innovatie centraal stellen.

begin vandaag met het creëren van een nieuwe toekomst

Seed Logo

Redemptive Design is een aanpak en een set  tools die mensen helpt ideeën te realiseren die  de wereld laten zien dat: “We are designed for more”. We zijn gemaakt voor meer dan alleen geld  verdienen, een baan hebben of onzichtbaar te  zijn in deze maatschappij.

  Onze verhalen

  “SEED is een integraal onderdeel geweest van de strategie en het ontwerp van ons innovatieplatform. Het Redemptive Design-proces faciliteerde exact wat we nodig hadden omdat het zowel de levensvatbaarheid van nieuwe initiatieven als de impact van die initiatieven in de gemeenschappen die we dienen serieus neemt.”

  Greigory Whittaker
  Innovatie manger
  Leger des Heils

  “Als team werkten we hard maar zonder duidelijke richting. Het programma, de tools en de coaching die we kregen vanuit de SEED Incubator heeft ons geholpen Tread Harvest te verfijnen, onze missie beter onder woorden te brengen en verder te ontwikkelen. SEED heeft ons geholpen om in een uitdagende omgeving als de kleding industrie een sociale en veranderende impact te hebben.”

  Davyn de Bruyn
  Managing Director
  Thread Harvest

   

  ontdek, ontwerp en ontwikkel de verandering die jij wilt zien.